Personal Training

Kunto- ja ravitsemusvalmennus verkossa on paras yhdistelmä räätälöityä online-personal- ja ravitsemus valmennustani sekä todellista ja oikeaa valmentajaa ( minua ), joka on aina rinnallasi. Ota ensimmäinen askel kohti terveellisempiä elämäntapoja!

Todellinen valmentaja, ei tietokone

Voisin kirjoittaa aiheesta tuntikausia, ja olen ennen niin tehnytkin. Mutta loppujen lopuksi kaikki on hyvin yksinkertaista: todellinen henkilökohtainen valmentaja voi auttaa sinua pääsemään alkuun ja pysymään kunnossa, ja sitä minä myös teen. Tämä siis ei ole automaattinen sovellus, johon syötät tietojasi ja tietokone luo "henkilökohtaisen" ohjelmasi. Tottakai sekin voi toimia monelle ihmiselle. En myöskään kopioi ja liitä samoja ohjelmia sadoille ihmisille. Minulle on tärkeää tehdä yhteistyötä asiakkaitteni kanssa. Asiakkaani haluavat oikean henkilön, luotettavan valmentajan, jonka kanssa keskustella ja rakentaa ammattimaista, pitkäaikaista suhdetta.

Sopiiko online treeni- ja ravintovalmennus juuri sinulle?

Useilla asiakkaillani on saattanut aiemmin olla henkilökohtainen valmentaja. Mutta nyt he etsivät valmentajaa jota tarpeen tullen konsultoida ja joka suunnittelee räätälöidyn harjoitus- ja ravintosuunnitelman. Yleensä asiakkaani haluavat treenata joko kotona tai salilla jokaisen elämäntilanteen ja tarpeiden mukaan. Joustavuus on tärkeää!

 Mitä kuukausi sisältää ja maksaa

Tarjoan monia eri online personal training ohjelmia. Jos etsit kokonaisvaltaista ohjelmaa mihin kuuluu sekä treeni ja ruokavalio, voin suositella lämpimästi sinulle online personal training treeni & ravinto ohjelmaa. Yhden kuukauden paketti sisältää:

  • 30 min Live online video konsultaatio valmentajan kanssa (Teija)
  • Joustavat ja täysin yksilölliset treeni- ja ravinto suunnitelmat
  • Henkilökohtainen valmentaja rinnallasi
  • Kuukausittainen 30 min live online video check up valmentajan kanssa ( Teija )
  • Rajoittamaton suora yhteys, 24/7 chat
  • Upea kuntosovellus, liike- ja harjoitusvideot + uskomattomia toimintoja jotka edistävät motivaatiotasi ja kuntoasi

220 euroa I 1 kk:n paketti

499 euroa I 3kk:n paketti

Katso eri online personal training ohjelma vaihtoehdot ja valitse sinulle sopivin vaihtoehto.

Onko teillä asiakaspalvelua?

Tietysti! Voit aina ottaa yhteyttä suoraan minuun sähköpostitse tai kuntosovelluksemme chat-toiminnolla 24/7. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen contact@2FitnessLovers.com, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian ja viimeistään 24 tunnin kuluessa.

Kuinka usein valmennus suunnitelmiani muutetaan?

Laadin alustavat treeni- ja ravinto suunnitelmasi keskusteltuani ensin kanssasi. Sen jälkeen sinun ja valmentajasi ( minun ) on päätettävä, milloin tarvitaan muutoksia tarpeidesi ja tavoitteidesi tukemiseksi. Tarkistan treenisi joka päivä ja muutoksia voidaan tehdä päivittäin tarvittaessa.